Despre noi

Primul proiect de imobiliare al Tester Grup a fost dezvoltat la nivel conceptual încă de acum 10 ani, iar în 2011 s-a materializat prin inaugurarea Ideo, cel mai nou centru de sprijinire și dezvoltare a afacerilor mici și mijlocii din Iași, un proiect complet de spații de birouri de clasă A+.

În anii ce au urmat am dezvoltat un nou proiect, SOLO, inaugurat în 2013, cel mai mare complex de acest tip din Moldova, cu hale industriale și o clădire de birouri de clasă A+.

Un alt proiect important pentru Iași este CENTRO, care include trei construcții moderne, de clasă A sau A+. Așa cum îi spune și numele, CENTRO se află în proximitatea centrului orașului, fiind ușor accesibil de oriunde din Iași.

Toate proiectele noastre au fost dezvoltate având în atenție preocuparea pentru confortul oamenilor care vor folosi spațiile. Astfel, în funcție de proiect, facilitățile variază de la spații de parcare, săli de conferință și birouri în regim office-sharing, la restaurant, grădiniță sau curățătorie pentru haine.