Servicii incluse

Proiectul SOLO include o clădire de birouri de clasă A+, de aproximativ 2.000 de mp și cel mai mare și mai modern complex logistic din Moldova, compus din 4 hale industriale de producție cu o suprafață totală de 9.600 de mp. Parcul logistic este situat în localitatea Lețcani, la intrarea în oraș dinspre drumul E85, principala cale de legătură cu București, Cluj-Napoca și Suceava, dar și cu restul țării, pentru a asigura mobilitatea chiriașilor și conexiunea la principalele elemente de infrastructură ale Iașului.

Clădirea de birouri SOLO oferă 2.000 mp. de spaţii A+ în complexul care găzduiește și parcul logistic dezvoltat de către Tester Grup.
Birourile cu sisteme moderne de aerisire, finisaje de cea mai bună calitate și facility management de standarde înalte sunt dispuse pe trei etaje, beneficiind de parcare și săli de conferinţă.

SOLO Park este situat la intrarea în oraș dinspre drumul E85, asigurând conexiunea cu Iașul, judeţele limitrofe și restul ţării, fiind și în proximitatea viitoarei autostrăzi Ungheni – Târgu Mureș.

Halele, cu o suprafaţă totală de 18.000 de mp., sunt dotate cu rampe de încărcare și puncte de acces automatizate. Clienţii SOLO Park au acces la parcare, spaţii de birouri și de cazare.

Solo

Adresă: Iași, Lețcani nr. 1113
Telefon/fax: 0232.933
E-mail: imobiliare@testergrup.ro