Noutăți: Renault Casa Auto s-a mutat în casă nouă!

CASA AUTO vă invită în noul showroom Renault din Calea Chișinăului, nr. 23
Responsabilitate și perfecționare sunt punctele forte ale comunității Renault. Sunt, de asemenea, valori pe care Casa Auto, divizia auto Tester Grup le promovează și le respectă.
Din luna iunie 2018, CASA AUTO a devenit partener Renault, ca o continuare firească a colaborării începută în 2004 cu Dacia și continuată in 2005 cu reprezentarea Nissan. Iar acum ne găsiți în cel mai recent showroom Renault Casa Auto la parterul clădirii CENTRO din Calea Chișinăului, nr. 23.
CASA AUTO vă invită în noul showroom din Calea Chișinăului, nr. 23, showroom modern, construit conform ultimelor standarde, aflat la doar câteva minute de zona Iulius Mall.
Echipa CASA AUTO vă așteaptă de luni până vineri între orele 8:00 – 18:00 și sâmbătă de la 9:00 la 14:00, cu soluții potrivite pentru a vă concretiza dorința de a deține un automobil Renault.
Echipa din showroom-ul Renault al CASA AUTO va asigura clienților consiliere de vânzări autovehicule noi și accesorii în timp ce operațiunile de service și vânzările de piese vor fi asigurate de echipa CASA AUTO din Valea Lupului nr. 10, DN 28.
 
Adresă Showroom: Calea Chișinăului, nr. 23, parter, clădire CENTRO
Adresă Service: Valea Lupului 10, DN 28, Iași
Telefon/Fax: 0232 933