Hyundai demarează campania „Goal of the Century”, în calitate de partener oficial al FIFA World Cup 2022

  • Hyundai a lansat o campanie globală de sustenabilitate, sub sloganul „Goal of the Century”;

  • Legenda fotbalului, Steven Gerrard și membrii trupei BTS vor fi protagoniștii materialului video dedicat acțiunii;

  • În premieră, flota oficială va fi formată din autovehiculele eco ale gamei Hyundai;

  • Obiectivul companiei este de a oferi suport programului de sustenabilitate FIFA prin diverse activități, inclusiv prin intermediul unui eveniment - „Hyundai Goal of the Century Pledge”.


Hyundai Motor Company lansează campania globală de sustenabilitate „Goal of the Century”, care va demara pe 22 aprilie, de Ziua Pământului. Această inițiativa contribuie la consolidarea angajamentului pentru o dezvoltare durabilă, în linie cu obiectivul Hyundai de a ajunge la zero emisii până în anul 2045. Legenda fotbalului, Steven Gerrard și membrii trupei BTS vor fi protagoniștii materialului video dedicat acțiunii.

Scopul campaniei - inspirată de pasiunea pentru fotbal, limbaj universal - este de a aduce împreună oamenii pentru construirea unui viitor durabil”, a declarat Thomas Schemera, Global Chief Marketing Officer & Head of Customer Experience Division - Hyundai Motor.


Totodată, campania Hyundai va fi susținută prin intermediul unui grup de ambasadori - denumit „Team Century” - care va promova diverse proiecte pentru sustenabilitate socială. Conducătorul va fi fostul jucător al naționalei Angliei - Steven Gerrard, din echipa făcând parte și membrii trupei BTS, jucătoarea de fotbal & ambasador UNESCO - Nadia Nadim, designer-ul american - Jeremy Scott, artistul italian - Lorenzo Quinn, fotograful Nicky Woo și robotul Spot® de la Boston Dynamics. Mai mult, în perioada următoare, vor fi dezvăluiți publicului și cei patru ambasadori regionali.


În calitate de tată a patru copii, unul dintre principalele mele obiective este de a contribui la protejarea mediului pentru viitoarele generații. Prin urmare, sunt fericit și mândru să mă alătur Hyundai în această călătorie”, a declarat legenda fotbalului, Steven Gerrard. „În calitate de căpitan al echipei Century, îmi doresc să conduc prin puterea exemplului, așa cum am procedat atunci când eram jucător de fotbal, dar și în prezent ca antrenor. Vreau să-i inspir pe ceilalți să își depășească limitele zi de zi. Știu că fotbalul are puterea de a determina oamenii să se unească pentru îndeplinirea obiectivului comun - sustenabilitatea planetei.”

Este pentru prima dată când în flota oficială pentru un eveniment FIFA World Cup™ sunt incluse modele eco. Din totalul de 592 de unități, peste 50% dintre autovehiculele de pasageri, dar și dintre cele comerciale vor fi ecologice. Printre acestea se numără IONIQ 5, SANTA FE Hybrid și autobuzul Elec City.


Evenimentul „Hyundai Goal of the Century Pledge” - organizat în colaborare cu FIFA – se va desfășura în perioada iulie – decembrie 2022.