Noul autovehicul compact de la Mercedes-Benz Vans, pentru cei cu un stil de viață activ

Noul Clasa T: Mercedes-Benz își extinde portofoliul cu modele pentru cerințele familiilor și pasionaților de agrement


Spațiu pentru întreaga familie – cu până la trei scaune pentru copii, dispuse pe bancheta din spate. Noul autovehicul oferă suficient spațiu de depozitare pentru pasionații de agrement și sport. Ușile glisante asigură îmbarcarea și debarcarea rapidă și opțiuni flexibile de încărcare. Design-ul modern, gama largă de echipamente de siguranță și conectivitatea sunt alte specificații pe care Clasa T le pune la dispoziția utilizatorilor.


"Soluţia pentru o viață activă" - Noul Mercedes-Benz Clasa T aduce confortul de clasă premium în segmentul de autovehicule compacte, reprezentând, în același timp, o soluție ideală de mobilitate pentru toți cei care au nevoie de mai mult spațiu. Acest model, complet nou, combină multifuncționalitatea și disponibilitatea de spațiu cu un echipament premium.


Noua Clasă T se mândrește cu o gamă largă de opţiuni versatile în segmentul său, fie că ne referim la sistemul de divertisment MBUX din dotarea standard, la frâna de parcare electrică, jantele opționale de 17 inci din aliaj ușor, funcția KEYLESS-GO și iluminarea ambientală, sau chiar la tapițeria scaunelor din piele artificială ARTICO/MICROCUT.


O gamă cuprinzătoare de echipamente standard de siguranță, ce include șapte airbag-uri și numeroase sisteme de asistență la condus, îl fac un autovehicul de ultimă generație, de încredere pentru familii și pasionații de agrement. Prețurile încep de la 21631 de euro fără TVA (25741 de euro cu TVA), pentru modelul T 160 (consum de combustibil mixt, conform WLT: 6,7 – 7,2 l/100 km, emisii de CO2 mixte: 153 - 162 g/km)2, motor cu benzină de 75 kW (102 hp), transmisie manuală și specificații de bază.

Cu noua Clasă T ne extindem portofoliul cu un veritabil autovehicul premium, compact, care îmbină spațiul și funcționalitatea, cu stilul și confortul, într-un mod unic pentru acest segment’’, spune Mathias Geisen, Head of Mercedes-Benz Vans.


‘’Clasa T este alegerea perfectă pentru toți cei care au nevoie de mult spațiu – de la familii active până la pasionații de sport. Prin intermediul acestui nou autovehicul urmărim direcția strategică de creștere în segmentele premium.

Segmentul de autovehicule comerciale compacte a crescut semnificativ în ultimii ani. Clasa T a fost dezvoltată pentru familii și pasionații de agrement, pentru cei care au nevoie de mai mult spațiu pentru activităţile de zi cu zi, precum și pentru cei care preferă excursiile de weekend sau activitățile sportive care necesită mai mult spațiu de depozitare și, de asemenea, pentru toți cei care acordă o mare atenție confortului și stilului.